Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на "Компютър" в София или Бургас???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на "Компютър" в София или Бургас???

Здр!
    Имам кратък въпрос- на брат ми алфа-та е 145-ца,98г.Преди няколко дни спирайки на бензиностанция, не можал да запали. Оказало се е,че "компютъра" е дал фира. Кажете ми- къде в София или в Бургас(колата в момента е там) може да се отремонтира и колко струва?
    Въобще дайте ми някакво инфо. Сори,че стана объркано,но нищо не разбирам и предварително ви благодаря!

Кой е решил че компа е дал фира, и какво сте и правили на колата.
    Какъв двигател е. Повече подробности...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
      Кой е решил че компа е дал фира, и какво сте и правили на колата.
      Какъв двигател е. Повече подробности...
      Сори,но просто..не знам подробности.Брат ми е обиколил тук-там в Бс и вероятно някъде са му казали "компетентното си мнение". Знам само модела и год. на пр/во.Колата е бензинова,но й сложиха газово.Нищо повече,за жалост.

Comment

не звучи добре, ама е хубаво да ги разбереш тия работи. Пък ако ми остане време ще помогнем с квото можем. Макар че в Бургас алфи не се правят.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Виждам,че си от Бс.Гледах старите теми и това,което успях да синтезирам като инфо е: сервиз на някакъв Красьо по пътя към зеленчуковата борса и този на Кафеджиев. Ако имаш опит с тях или с друг сервиз-сподели ми мнението си.Мерси!

Comment

Краси се казва човека и ми е личен приятел. Той е ок.
            Номера му е 0888261151, кажи че НЕНО те праща.
            Имай предвид че не е майстор специално на алфи, но е най-добрия тука в Бургас. От мойта кола има опит бая и досега се справя отлично.
            Ако мога да ти помогна с нещо друго пиши.

Comment

Аз вече му дадох телефона на въпросния Красьо.Надявам се,че ще го намери без проблем и дано не го хване срам да каже,че идва от твое име ))
              Благодарна съм ти за информацията!Ще пиша по-късно какво е станало.
              Приятен ден,НЕНО!

Comment

Хубаво е да спомене името ми щото иначе незнам кога ще Ви приеме за ремонт.
                За нищо!

Comment

Нека и аз да се обадя с глас за този Краси. Определено си разбира от занаята, но ще е добре, ако Нео издейства Краси лично да погледне колата, защото той си има и разни работници
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                    Нека и аз да се обадя с глас за този Краси. Определено си разбира от занаята, но ще е добре, ако Нео издейства Краси лично да погледне колата, защото той си има и разни работници
                    Май наистина си бил при него. Именно за това говоря. Казвайте, че Ви пращам ако трябва ми звънете. Щото той обикновено казва диагнозата пък друг оперира. Ама аз не давам така

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                      ...
                      Май наистина си бил при него. Именно за това говоря. Казвайте, че Ви пращам ако трябва ми звънете. Щото той обикновено казва диагнозата пък друг оперира. Ама аз не давам така
                      Бил съм я Той ми възкреси алфата след наводнението в Бургас Имах страшен късмет, че го хванах в сервиза и той се занимаваше с нея.
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

Ама аз не казах най-важното. Краси е цар на дизелите. Ся отразих че ти си с ЖТД. Имал си късмет.
                        Кат минаваш през Бургас, звънни един телефон. Се запознаем. Па на 2-ри мой дода да ва видя у Варна.

Comment

Ама аз не казах най-важното. Краси е цар на дизелите. Ся отразих че ти си с ЖТД. Имал си късмет.
                          Кат минаваш през Бургас, звънни един телефон. Се запознаем. Па на 2-ри мой дода да ва видя у Варна.
                          Точно заради това, че разбира от дизели отидох при него. Иначе щях да се надъня на Кафеджиев сигурно Един роднина ми го препоръча. Към Бургас се очертава да имам доста път по служебни и частни поводи, така че ще гледам да звънна А ти иначе пак си ела на срещата на 2 януари, де Още не е ясно дали ще има, но имам предчувствие, че ще се отзоват момчетата....и момичетата
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Засега брат ми не може да се свърже с Краси(не му вдига телефона),вероятно има работа човека.Казах му да намери сервиза и да търси Краси на място.
                            Нено,мога ли да разчитам ли на твоята помощ,ако се наложи?

Comment

Можеш.
                              телефони на КРАСИ КЪНЕВ:
                              0885310550
                              0888261151
                              номера ми:
                              0885996997

Comment

Working...
                              X